Jaguaren: Tema Mark X / 420G

Jaguaren 4–2021 har denne gangen mest om Jaguar Mark X og den oppdaterte versjonen 420G. Bildet av Frank Sagvik og hans nyrestaurerte 420G kan jo være litt fristelse mens dere alle venter på bladet. Det er også en historiske artikkel ført i pennen av Jan Rodtwitt.

Det var sus over markedsføringa den gang Jaguar kom med sin 420G-versjon. Les mer i Jan Rodtwitts historiske artikkel!
E-type Lightweight. Bildet er til salgs på nettet som «wallpaper»! Så nå går det an å tapetsere garasjen på en stilfull måte.

I tillegg har vi ikke helt sluppet taket i E-typens 60-års jubileum. Doc Knutsen har skrevet en lang og meget velinformert artikkel om Lightweight racingversjonene. Dette er spesielt stoff som vi er glad for å kunne sette på trykk og bringe ut til alle i NJK.

Øyvind Johannessen med sin meget velholdte Jaguar X-type.

Vi har også tatt en tur i en 2.5 X-type og blitt kjent med eieren, Øyvind Johannessen. Det viste seg at han hadde mye mer Jaguar-godis på lur i garasjene! For X-typen har også jubileum i år, selv om et bare er 20 år siden den ble lansert. Vi kommer tilbake med mer om X-typen i neste nummer.

Til sist: Vi trenger bilder av medlemmenes biler til KALENDER 2022. Send inn på min e-post innen 15. november. Husk å sende høyoppløste bilder, og gi komplette opplysninger om modell, år etc. og annet som du vil opplyse om bildet. Husk også å oppgi komplett navn, e-post og postadresse i mailen du sender.

Hilsen Åsmund Lindal / redaktør

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *