30 NJK-medlemmer på klubbmøte hos Insignia

Onsdag 20. oktober var det klubbmøte for første gang på lenge i Oslo-regionen. Vi kunne glede oss over at den gode, gamle tradisjonen med å møtes hos Insignia for å snuse siste nytt på Jaguarfronten nå er tilbake igjen. Den lange dødperioden med covidrestriksjoner er forbi, og gleden over å kunne møtes var absolutt til stede. Denne gangen var det teamlederen for nybil, Carl Henrik Undelsrød, og servicemarkedssjef Hans Ole Bakken som tok imot oss. Vi fikk høre at Insignia nå er den forhandleren i verden som har solgt flest Jaguar I-PACE, men at de ellers savner nye modeller i toppsjiktet fra Jaguar etter at den hel-elektriske, nye XJ ble kansellert for en del måneder siden – enda den var bortimot klar for produksjon.

Også en del annet nytt om smått og stort kom fram, pluss en del humoristiske ytringer fra «gamlekara» i klubben. Men dette skal vi komme tilbake til i Jaguaren 5–2021, som kommer ut før jul. Insignia går nå for en ny markedsføring av seg selv som merkevare innenfor JLR-konseptet, og vi ser fram til å melde mer om hvordan dagliglivet arter seg i en så travel bedrift. Også det håper vi å komme grundigere inn på i kommende utgaver av Jaguaren.

Tekst og foto: Åsmund Lindal.

Teamleder for nybil, Carl Henrik Unelsrød og servicemarkedssjef Hans Ole Bakken hadde nytt å melde, mest om salget av I-PACE – der Insignia er verdensledende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *