Registrer deg som nytt medlem i Norsk Jaguar Klubb

Som medlem i Norsk Jaguar Klubb mottar du fem utgaver av medlemsmagasinet Jaguaren + kalender med bilder av utvalgte Jaguarer som eies av klubbens medlemmer. Du har tilgang til råd og hjelp fra klubbens ekspertise, oversikten over tilbudet finner du på side 2 i Jaguaren. Du får invitasjon til alle klubbens arrangementer, ikke minst Generalforsamlingen som holdes i forbindelse med Sommermøtet ved pinsetider hvert år. Alle medlemmer har rett til å møte og avgi stemme ved valg av klubbens styre. Som NJK-medlem har du også tilgang til fordelene i den kollektive forsikringsordningen i LMK (Landsforeningen for motorhistoriske kjøretøy). Du vil oppleve at NJK er et trivelig miljø der det er både vennskap og kjennskap å nyte godt av, i tillegg til all den tekniske og historiske kunnskapen om Jaguar/Daimler (og mange andre bilmerker). Nyt godt av entusiasmen!

  • Normalt medlemskap for hovedmedlem 2021 kostet kr 600,– for ett kalenderår. Nyinnmeldte medlemmer mottar en «Startpakke» bestående av medlemsbladet Jaguaren, kalender, pin og bilklistremerke. Medlemskapet fornyes på nyåret når første nummer av Jaguaren kommer ut. Fornyelse foregår ved varsling på e-post.
  • Du kan også registrere familiemedlemmer på samme bostedsadresse for kr 100,- for ett kalenderår. Familiemedlemmer mottar også en «Startpakke» bestående av pin og bilklistremerke. Årskontingent for familiemedlemmer faktureres til hovedmedlem.
  • Innmeldingsskjemaet og betaling finner du HER.
  • Når du har fylt ut innmeldingsskjemaet og betalt medlemskontingent kan du registrere dine kjøretøy via kjøretøyregisteret i Gnist. Gnist kan lastes ned som app på mobil – eller gå inn via PC etter innmelding med samme e-postadresse som du bruker på innmeldingsskjema: TRYKK HER.