Registrer deg som nytt medlem i Norsk Jaguar Klubb

Som medlem i Norsk Jaguar Klubb mottar du fem utgaver av medlemsmagasinet Jaguaren + kalender med bilder av utvalgte Jaguarer som eies av klubbens medlemmer. Du har tilgang til råd og hjelp fra klubbens ekspertise, oversikten over tilbudet finner du på side 2 i Jaguaren. Du får invitasjon til alle klubbens arrangementer, ikke minst Generalforsamlingen som holdes i forbindelse med Sommermøtet ved pinsetider hvert år. Alle medlemmer har rett til å møte og avgi stemme ved valg av klubbens styre. Som NJK-medlem har du også tilgang til fordelene i den kollektive forsikringsordningen i LMK (Landsforeningen for motorhistoriske kjøretøy). Du vil oppleve at NJK er et trivelig miljø der det er både vennskap og kjennskap å nyte godt av, i tillegg til all den tekniske og historiske kunnskapen om Jaguar/Daimler (og mange andre bilmerker). Nyt godt av entusiasmen!

  • Normalt medlemskap for 2020 koster kr 500,– for ett kalenderår. I tillegg kommer en engangs innmeldingsavgift på kr 100,– som dekker din registrering og en «Startpakke» bestående av medlemsbladet Jaguaren, kalender, pin og bilklistremerke.
  • Du kan også registrere familiemedlemmer på samme bostedsadresse – kr 200 pr år.
  • Innmeldingsskjemaet og betaling finner du HER.
  • Når du har fylt ut innmeldingsskjemaet og betalt medlemskontingent kan du registrere dine kjøretøy via kjøretøyregisteret i Gnist. Gnist kan lastes ned som app på mobil – eller gå inn via PC etter innmelding med samme e-postadresse som du bruker på innmeldingsskjema: TRYKK HER.