2017: Høyspenning hos Insignia

Besøket hos Insignia hver høst er en fast høydare for klubbens medlemmer. Over 40 frammøtte kunne merke seg de ganske revolusjonerende nyhetene som Thomas Øvreseth hadde å komme med. For nå går Jaguar en elektrisk framtid i møte.

• På JLR Norways hjemmesider har allerede 960 personer betalt inn depositum for å sikre seg den nye, elektriske Jaguar I-PACE. 480 av dem via Insignia. Det er en håndfast forhåndsinteresse som går utenpå enhver tidligere Jaguarmodell.

• Så går da også SUV’en I-PACE 500 km på en lading, den har selvsagt firehjulsdrift og fem seter. Prisen blir forhåpentligvis rundt kr 700.000,–. Når man tenker på at det i fjor ble registrert 354 nye ‘fossile’ Jaguarer i Norge, forstår vi hvilken revolusjon som venter. Og Norge blir prioritert av Jaguar Cars på grunn av den el-vennlige bilpolitikken som råder her til lands.

• Ellers kjører Insignia en introduksjonskampanje på E-PACE 150 hk D AWD, for kr 599.900,– med 100.000,– i rabatt og tre års fri service. De jobber med et ettermarkedsprosjekt med rimelige deler og service for eldre Jaguarer. De neste 20 åra kommer Jaguar fortsatt til å selge ‘fossilbiler’, så det satses på ‘både-og’ i salg og service. Men merk: Allerede fra 2020 skal alle nye Jaguarer også kunne leveres som hybrid eller elektrisk. nn Det går fort i svingene, altså. Mye å tygge på da vi kjørte hjem etter møtet i en 25 år gammel XJ40. For nå skal Jaguar være blant de første elektriske i sitt segment … • Tekst / foto: Åsmund Lindal

Av en eller annen grunn må vi visst alltid ta en titt på de klassiske godbitene hos Insignia. Øyvind Østeig med sin nyinnkjøpte Daimler Double Six ser fram til sommeren!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *