2017: Hyggemøte på Frysja

Miljøbilde: Det kjente og kjære lokalet på Frysja. Jan Rodtwitt har fått overrakt en engelsk spesial-ale fra Englands eldste bryggeri, Shepherds’ Neame.

Omtrent 20 medlemmer møtte opp til første møte på Frysja onsdag 11. januar. Det var ikke noe bestemt tema på dette møtet, så vi fikk underholde hverandre med Jaguarsnakk. Og derved summet det ganske jevnt i de koselige lokalene der vi har møttes i så mange år. Det ble holdt et styremøte i forkant, så styret var godt representert. Redaktøren benyttet anledningen til å overrekke Jan Rodtwitt en flaske Master Brew fra Englands eldste bryggeri Shepherds’ Neame, som en spesiell hilsen til gammelredaktøren. Denne overrekkelsen skjedde egentlig på julebordet, men da var ikke Jan til stede, men nå flasket det seg. Nystekte vafler og varm kaffe lunet godt denne vinterkvelden, takk til vertinnen!
• Tekst og foto: Åsmund Lindal.

NVMKs tradisjonsrike lokale sett fra motsatt side. Den dagen dette lokalet går ut av bruk, kan disse bildene være gode ‘minnebrikker’ over alle de hyggelige møter, seminarer og julebord som vi har arrangert her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *