SirWilliam.no: Moro med den spennende Jaguardelejakten

Nå går vi alle inn i en del av sesongen der våre Jaguarer trenger litt stell og mekk, og mange finner kanskje ut at det er visse deler og tilbehør som trenger å skiftes ut. Da er det bare å sette i gang, for plutselig er våren der igjen. Vi har tidligere presentert foretaket SirWilliam som drives av NJK-medlemmene Are Manneråk og Thore Hauptmann. De har ekspertise når det gjelder å lete fram spesielle deler til akkurat din bil, pluss et omfattende delelager av mer kurante ting. Det hele startet med at Thore skulle fikse XJS’en aldri så lite for noen år tilbake, men det førte til en større renovering – som igjen utviklet seg til et nettverk av bekjentskaper og leverandører. Nå er det utviklet videre til en hel nettbutikk. Se: https://sirwilliam.no

I sommer var NJK-leder Øyvind Østeig sammen med sin Monica på rundtur til mange medlemmer og forbindelser, og var naturlig nok innom hos SirWilliam. Monica skrev: «Tore og Are Manneråk driver nettbutikken SirWilliam fra garasjen til Tore. Maken til orden og oversikt skal man lete lenge etter. De har virkelig orden i «sysakene». Rask levering og konkurransedyktige priser kan de også skilte med.»

La dette samtidig være en oppfordring til alle om å komme tidlig i gang med vinter-vedlikeholdet. At nesten alt mulig sosialt er stengt ned eller sterkt begrenset, gjør garasjer og verksteder til alternative «playgrounds». Det er mye lys i akkurat den tunnelen!

Thore Hauptmann har ifølge vår utsendte reporter ualminnelig god orden i lagerhyllene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *