Optimistisk medlemsmøte hos Sandberg Classic Cars

Helsekost for classic-kjørere. Nicolai sparte ikke på sennepen.

 

Jørgen ble lykkønsket med åpningen av nytt verksted av Arild Hagen og kan feire friskt med en eplemost fra klubbkrus.

I overkant av 30 medlemmer fant veien til Jørgens nye verksted på onsdag 25. mai. Godt oppe i skogkanten har han nå etablert seg i nye lokaler. Et gammelt traktorverksted er ominnredet til lyse, fine lokaler. Tre løftebukker er kommet på plass, og etter at nytt gulv er støpt, nye porter satt inn, vegger og tak malt og verkstedbenker og annen innredning er kommet på plass – så er Jørgen i gang igjen. Stemningen var kjempegod da Jørgens kompanjong og kundemottaker Nicolai fyrte opp grillen og bød på pølser for gjengen.

Inne var det dekket opp to langbord som ble fylt til siste plass. Noen kom litt seinere, for det var utfart før langhelg og lange køer på veinettet rundt Oslo. NJKs regionkontakt for Oslo, Arild Hagen, ønsket alle velkommen og overrakte Jørgen nytt krus med NJK-logo og en flaske utvalgt kvalitets-eplemost. Jørgen kjører som kjent gjerne på høyoktan, men er ellers kjent for svært milde drikkevaner. Både Jørgen og Nicolai fortalte litt om tilblivelsen av det nye verkstedet mens våre ører sto på stilk.

Folk kom fra fjern og nær. Parkeringsplassen fyltes opp av et fint utvalg Jaguarer. Torgeir Haugen fikk utmerkelse for lengst kjørt fra Telemark – Jaguarklubbcaps, krus, redningsvest og klebemerke. Mer om møtet i Jaguaren 3-2022 som kommer i juli.

Tekst og foto: Åsmund Lindal.

Stappfullt på parkeringa utenfor verkstedet, som alltid mye å få svar på fra Jørgen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *