Trivelig sommermøte på Sola

Sommermøtet 2024 ble avviklet på Solastand Hotel i week-enden 31. mai – 2. juni. Vi fylte 90 rom og var i overkant av 150 deltakere. Mange hadde fått seg både krevende og nydelige kjøreturer for å komme til Sola. For selv om det er flatt på Jæren, så er det bratt i Ryfylke – og mye fjorder og rundtomkringkjøringer – alt ettersom hvilken rute man velger. Rundt sørlandet er det også varierte muligheter, og mange tok en overnatting på et hyggelig sted underveis. Det ga mye å snakke om da vi ble ristet sammen fredag kveld. Vi lærer stadig mer om vårt eget land på denne måten.

Stor aktivitet! Fredag ble det holdt Concours d’Elegance. Lørdag ble det biltur med rebusoppgaver, med stopp for flott lunch på Kronen Gård Hotel. Årets generalforsamling ble gjennomført ryddig og greit, og med en stor nyhet: Øyvind Østeig overlot lederklubba til Vibeke Rønholt, som da så vidt vi vet er den eneste kvinnelige leder av en bilklubb som vår her til lands. Stor applaus fra forsamlingen! Deretter ble det festmiddag om kvelden med høy stemning og utdeling av priser og premier.

Søndag delte vi oss i tre: De som skulle på Sola Flymuseum, de som skulle på båttur på Lysefjorden – og de som skulle kjøre hjemover. Alle er nå garantert mette av inntrykk og hyggelige opplevelser når dette publiseres.

SE VIDEO! Bjørn Fineide hadde med drone til arrangementet. På Sola Strandhotell like ved flyplassen var det dessverre droneforbud, men under stoppet på Kronen Gård ble det video fra lufta. Se HER!

Mye mer blir det å lese i Jaguaren 3-2024 som kommer ut ca 10. juli. Alle som var med oppfordres om å sende inn bilder og sin egen historie om hvordan de opplevde dette møtet, som går inn i rekken av vellykkede NJK-arrangementer gjennom tidene. Dødlinje for stoff til Jaguarens sommernummer er 10. juni. Send til asmund@ilios-kom.no

Tekst & foto © Åsmund Lindal

Klubbflagget heises av sekretær Helge Haugen og styremedlem Arild Hagen lørdag morgen.
Vi pyntet opp foran det idylliske Kronen Gård Hotell da vi inntok en velsmakende lunch der på lørdagen.
Årets store nyhet: Vibeke Rønholt overtar lederklubba i NJK etter Øyvind Østeig.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *