En eksklusiv Jaguaropplevelse – ny mai-utgave

Vi ønsker å presentere en interessant og original kilde til kunnskap og innsikt for Jaguar-entusiaster:  Xclusively Jaguar. Klikk HER! Det er et nettsted som drives av Letitia Mace, som vi kjenner fra klubbens sommermøte i Ålesund i 2019. Der holdt hun en presentasjon av dette nettstedet, samtidig som vi fikk et engasjert innlegg om Jaguar og klubben i England av hennes partner, Rob Jenner. Dette er sentrale aktivister i det engelske Jaguarmiljøet, med store kunnskaper og vidtrekkende kontakter. Letitia driver solid journalistikk og legger vekt på å bringe fram informasjon som er verifisert, og med de beste kilder. Hun utgir også et eget magasin. I mai-utgaven er det XJ40 som står i fokus, med den spesielle Estate-utgaven på forsida. (Den har vi skrevet om i Jaguaren. tidligere).

Kjente Jaguarpersonligheter er «patrons» for hennes nettsted: Sir John Egan, Howard Hunt, Win Percy, Keith Helfet, Mike Kimberley og Michael Quinn (se bilde). Når «kanoner» som dette stiller seg bak prosjektet hennes, forstår alle at det dreier seg om en verdifull kilde til «sharing the passion».

Det er litt av et team av «patrons» som Xclusively Jaguar kan skilte med.

Nettsted + digitalt, månedlig magasin

På dette nettstedet blir det også publisert et månedlig magasin som du kan «bla i» og lese en rekke interessante artikler og annonser. Du kan også melde deg på nyhetsbrev. Og det koster deg ingen ting, samtidig som du får et stor påfyll av kunnskap som utfyller og bygger opp under din Jaguarinteresse. Et nettsted som dette holdes i gang økonomisk av annonsørene, og da er det om å gjøre at det er flest mulig treff. Så klikk deg innom, og vær med på å holde nettstedet varmt! Vi klipper litt fra Letitias siste pressemelding:

Xclusively Jaguar Magazine May 2022

It’s been a busy month at Xclusively Jaguar and it looks set to get even busier this year!

At last we have some shows to attend, the first being the Jaguar Breakfast Club meeting on 2nd April, which was dedicated to the XJ40 and is reported on in our May issue, along with a plethora of other fantastic articles, including:

> Racing updates from Swallows Racing

> A return of the Jaguar Blue Lights – this time looking at Jaguar Fire Tenders

> Part 3 of «Where the XJS Rusts and Why»

> Jaguar D-Type XKD601 Tribute Car

And so much more! Click the link below to read the latest issue!

Until next month, Happy Motoring!

You will find the latest issue of Xclusively Jaguar magazine (along with all back issues) at www.Xclusively-Jaguar.co.uk

Contact Letitia Mace at Letitia@exclusively-jaguar.co.uk for more information

Letitia Mace og Rob Jenner (til høyre) var med oss over Valdresflya til Ålesund i 2019, sammen med David Marks og hans partner Sue.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *