24.–26. august: Nord-Norge Treff

Etter fjorårets suksess med et nord-norsk klubbtreff inviterer Øyvind Østeig (bildet) til nytt treff, denne gangen i Lofoten 24.–26. august 2018.

Vi legger opp til at alle som kommer skal få oppleve Lofoten i løpet av to dager med variert og interessant program der vi kombinerer flotte opplevelser med vår store bilinteresse. ​Treffets base blir på Ballstad i Vestvågøy kommune, en perle i hjertet av Lofoten. Her skal deltakerne få oppleve å bo i ekte rorbuer på Kræmmervika Havn. Restauranten serverer festmiddag til oss lørdag kveld med gode lokale råvarer. Rorbuanlegget har alle rettigheter, og egen pub.

Noen smakebiter fra programmet
Vi starter fredag med velkomstkveld for å bli bedre kjent. Lørdag formiddag setter vi kursen vestover gjennom Vestvågøy, Flakstad og Moskenes. Vi skal innom masse flotte steder, bl.a. «Norges fineste plass» Hauklandstrand. Lunsj i Sørvågen. Søndag kjører vi østover med besøk innom Stamsund, Vikingmuseet Lofotr på Borg, Gimsøy, Henningsvær og Svolvær med lunsj / middag underveis. Det vil bli organisert samlet kjøring fra Trondheim og nordover til Lofoten for de som liker å kjøre sammen med andre.

Langt å kjøre? Ta fly!
Vi oppfordrer klubbmedlemmer som synes det er langt å kjøre bil sørfra heller å komme med fly til Lofoten. Vi har masse ledig seteplass i bilene som kommer til treffet. Det er mulig å fly direkte mellom Gardermoen og Leknes alt. Svolvær, eller via Bodø. En annen fin reisemåte er fly til Bodø og båt videre til Lofoten. ​ Meld deg på med det samme! Vi har allerede en god del påmeldte fra hele landet, men det er fortsatt masse ledig plass til flere.​ Treffprogram og nærmere informasjon for påmelding kan fåes ved å melde interesse på e-post til:
Øyvind Østeig, oyvind.osteig@lofotkraft.net, mobil 989 96 905

Nord-Norge Treffet startet i Narvik sist høst. Nå blir det visst tradisjon!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *