2016: Høstmøte hos Insignia

Thomas Øvreseth ønsker velkommen og har en rød XF å friste med. Men det er den elektriske I-Pace som skaper de store forventningene

«Eneste ulempen er at jeg kommer til å savne lyden.» Thomas Øvreseth venter seg mye av den nye I-Pace som ventes til Norge høsten 2018.

– Det sier noe om statusen Jaguar har i verden når en Jaguar D-type nylig ble solgt på en auksjon i Monterey, USA for 180 millioner kroner, påpekte Thomas Øvreseth da det tradisjonelle høstmøtet fant sted hos Insignia 9. november. Men Øvreseth vendte seg fort til hjemlige trakter og minte om at det nå var fire år siden Insignia sa fra seg Jaguarimporten. Sett i retrospektiv var det et lykketreff, mente han. I dag er det seks6 Jaguarforhandlere og mange nye servicepunkter i landet, noe som gjør det enklere å være Jaguar-eier, påpekte han.

F-Pace selger bra
– Så langt i år har Insignia solgt 98 nye Jagu-arer, mye takket være F-Pace. Jaguar investerer inntektene i utvikling og miljø, fortalte Øvreseth. – Det kommer blant annet nye 2-liters motorer om ikke lenge. En bensin og en diesel.

I-Pace skaper store forventninger
Den elektriske Jaguaren I-Pace skal ifølge Øvreseth etter alle solemerker komme etter sommerferien neste år. – Eneste ulempen er at jeg kommer til å savne lyden, men den har over 50 mil rekkevidde, påpekte han. Men før det kommer Jaguar XF i stasjonsvognutgave; Jaguar XF Sportbrake blir navnet. – Med god plass og firehjulsdrift blir dette en suveren familiebil, påpekte han – og ba medlemmene forsyne seg med mer kaffe og wienerbrød.
• Tekst og foto: Morten Larsen.

Salgssjef Mads Dessen var strålende fornøyd med salget av F-Pace.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *