2016: Bergensk blåtur med salutt

Herman Brandt utstyrt med saluttkanon og nødvendige hjelpemidler for avfyring.

Det regner i Bergen, det er en kjent sak. Ikke bestandig, men ofte. Iblant skinner dog solen. Solbyen Bergen viste seg fra sin aller beste side onsdag 15. juni, da Bergen Jaguar Forum tok en kveldsutflukt i det blå. Oppmøtet var på Festningskaien i Bergen sentrum med åtte vakre Jaguarer, der-iblant ikke mindre enn fire E-typer. Turen gikk til Os, hvor reker, sang og alkoholfri drikke stod på programmet. Akkompagnert av bølgeskvulp og vakker utsikt over Bjørnefjorden. Underveis ble turen omdirigert av generøse og impulsive deltagere, og vi endte opp på Troldhaugen med Edvard Grieg som nærmeste nabo.

Ekteparet Brandt inviterte til hageparty i de nydeligste omgivelser. En uforglemmelig aften, avsluttet med kanonsalutt ved Jaguarentusiast Herman Brandt. Braksuksess! Takk til Kari Ann og Herman som stilte sin bolig og omkringliggende herligheter til vår disposisjon. • Tekst og foto: Henry Bjånesø og Torsten Lind.

Selv vi på Østlandet kjenner igjen Torsten Linds røde Mark 2. Og hvem husker ikke Geir og Bjørg Philips spesialbygde E-type fra Sommermøtet i Eidfjord?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *