2013: Vellykket Vårmønstring

Bortimot 120 Jaguarer møttes til Norsk Jaguar Klubbs 21. Vårmønstring.

 

Bare blide fjes å se på 1. mai på Holmen.
Bare blide fjes å se på 1. mai på Holmen. TV2 var også på pletten.

Dette er bare en kort stemningsrapport. Selv om været var litt kjølig, ble årets vårmønstring en hyggelig opplevelse. Mange gamle kjente – men også nye ansikter – var å se både rundt alle de parkerte bilene ovenfor hotellet og nede på sjøsiden. På moloen var XK’er og E-typer oppstilt, mye flott å se. Jaguar Land Rover Oslo stilte med både pent brukt og helt nytt  – det skjer mye på nybilfronten! Den komplette reportasjen står som vanlig i klubbens medlemsmagasin Jaguaren.

Besøk av TV2
Vi fikk overraskende besøk av TV2, og fikk bra omtale på nyhetene samme kveld. Denne gangen fikk vi ihvertfall klart fram at NJK ikke er noen snobbeklubb, men en organisasjon for folk flest.

Forsikringstaksering
Tilbudet om forsikringstaksering ble tatt godt imot. Så vidt vi vet ble 4–5 Jaguarer besiktiget av LMK i løpet av mønstringen. La det være sagt igjen: Vi har mye å spare på å benytte oss av LMK-forsikringen gjennom Water Circles, både for våre Jaguarer og for alt annet vi trenger å forsikre. Det er også hyggelig å høre LMKs representant slå fast i sin tale til forsamlingen at vi nå er Norges største merkeklubb! Men vi vil gjerne bli flere  …

Dagens tema var XK – 
og Fred Ljone holdt et kjapt og poengtert kåseri om denne edelstenen av en bil. Og som vanlig hadde noen gode svenske venner tatt turen for å hilse på oss, den ene i en XK fra 1952 som han selv har kjørt siden 1972! Les mer om 1. mai i Jaguaren 3-2013, der vi også har en større reportasje om Sven Nordensten og hans unike XK120 og dens eksotiske forhistorie!

Les hele reportasjen om Sven Nordensten i Jaguaren 3–2013
Les hele reportasjen om Sven Nordensten i Jaguaren 3–2013.