Vellykket E-type seminar i Bergen, Rogaland og Oslo

David Marks har nå vært på turné med sitt E-Type heldags seminar til Bergen, Rogaland og Oslo. God stemning og mange aha-opplevelser hele veien. Ganske bra oppmøte til tross for covid, og hyggelige tilbakemeldinger fra deltakerne. I Rogaland ble det holdt en nedkortet versjon, ettersom det var et kveldsmøte. Anstrengende både for David (som alltid har MYE å komme med) og for deltakerne som fikk prøve å henge på i svingene. Seminarene foregår som kjent på engelsk, og det er mange tekniske ord og vendinger. Da seminaret var over i Oslo, ble det hele avrundet med et hyggelig julebord. David takker for all oppmerksomheten, og for en mottakelse som han opplever som «extraordinary».

Innholdsrikt og kanskje noe krevende kveldsmøte i Rogaland.

Det er flere klubbmedlemmer som har uttrykt ønske om et nytt seminar – om XK-motoren. Det har David allerede sagt at han gjerne holder, men det er opp til klubben å arrangere dette. Det kan kanskje som om ca et år, dersom styret og medlemmene ønsker det. Husk at det ligger mye forberedelse pluss reise bak et slikt seminar. Denne gangen gikk det med to ukers fravær fra eget verksted for å forberede og holde seminar for de medlemmene som vi ser på bildene. Derfor bør vi nok spisse opplegget litt neste gang, og gjøre det avhengig av at at visst antall medlemmer forhåndspåmelder seg. Det vil også være fornuftig å holde XK-seminar på Olavsgaard Hotell som ligger gunstig til midt mellom Gardermoen og Oslo, og som dessuten har et meget bra auditorium og et velfungerende kurs-senter.

De fleste deltakerne på Oslo-seminaret samlet på Olavsgaard Hotell, som er et glimrende sted for å holde slike seminarer.

Mer om alt dette kan du lese i Jaguaren 5-2021. OBS: På grunn av at redaktøren har vært med på seminarturneen, så er produksjonen av dette bladet noe forsinket. Det vil bety at årets siste utgave neppe er ute hos medlemmene før i romjula.

• Tekst og foto: Åsmund Lindal.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *