Sesongen er åpnet i Drøbak

Hver lørdag i sommerhalvåret møtes NJK-Jaguarentusiaster i småbåthavna i Drøbak. På Molo B er det varm kaffe og varme pølser å få i «bua» og sitteplass så langt det rekker. Lørdag 13. april møttes «de modige menn» for første uteservering i 2024 i ganske stivkaldt vårvær. Det var «freskt» men solskinn tross alt – og derved er sesongen åpnet, noen er jo tilvendt trekk og kulde ved å kjøre Cabriolet i all slags vær …

Alle som synes det er fint å få luftet Jaggen på en lørdags formiddag er velkommen i havna. Møtetid er ca 11.00 – 12.00. Merk at det er blitt enveiskjørt i havna. Når du kommer til Drøbak torg, ta til høyre. Foran Matkroken, ta til venstre ned Kroketønna til havna. Det pleier å være parkeringsmuligheter. Dersom det er fullt, er det to timer gratis parkering på Bankløkka like ved nedkjøringen til havna.

Dersom det er dårlig vær, blir det alternativt innendørs møtested – Golfbanen Restaurant, som ligger oppe på høyden ved Golfbanen (like ved Drøbak City). Lurer du på noe, ta kontakt med Hans Knubel, som er krumtappen i Drøbakgjengen – tlf 916 30 313. (Bortreist i perioden 20. april – 13. mai, deretter tilbake til normalen).

Tekst og © foto: Åsmund Lindal.

Den harde kjerne hadde vindjakkene på. Fra venstre Gunnar Brun, Hans Knubel, Eyolf Hanssen, Rolf Johansen og Freddy Roaas.

 

Molo B i Drøbak har lange tradisjoner som møtested på lørdagene. Her fra en varmere anledning i 2021.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *