Offisiell hilsen fra Jaguar Norge og JLR i England

KJÆRE JAGUARKUNDE

Vi tilpasser oss for øyeblikket vanskeligheter, som ville vært utenkelige for bare noen uker siden. De færreste av oss kan huske en tid der familier, bedrifter og offentlige tjenester, over hele verden, var under et slikt press.

Jeg ønsker å kontakte deg personlig, for å fortelle deg hvordan Jaguar Land Rover gjør alt vi kan i kampen mot Coronaviruset. Helsen til våre ansatte er av høyeste prioritet akkurat nå. Vi overvåker situasjonen daglig, og følger veiledninger fra relevante myndigheter. Jeg er sikker på at du og familien din gjør det samme. Tankene mine går til alle som har blitt rammet av dette forferdelige viruset.

Du skal likevel være trygg på at Jaguar Land Rover-familien hjelper til der det er mulig. Over hele verden tilbyr vi våre avanserte databehandlingsfasiliteter og design- og ingeniørferdigheter. Vi produserer tusenvis av beskyttelsesvisirer hver uke, for helsearbeidere i frontlinjen, og låner ut kjøretøyene våre til nasjonal og internasjonal innsats. Vi har allerede sendt ut mer enn 300 Jaguar og Land Rovere, for å støtte beredskapsorganisasjoner verden over. Vår nye Defender har gått rett ut i frontlinjen, med en sterk flåte til Røde Kors, for å nå ut til sårbare mennesker i Storbritannia. Mine kolleger har donert verneutstyr fra våre produksjonssteder i form av masker og vernetøy, og mer enn 6000 deler med IT-maskinvarer, er gitt til midlertidige sykehus. Vi har gått sammen for å gi betydelige økonomiske donasjoner til veldedige organisasjoner, som jobber for å takle denne globale krisen.

Under min ledelse, lover jeg at Jaguar Land Rover vil fortsette å hjelpe til på alle måter vi kan. Besøk våre nettsider for regelmessige oppdateringer og tiltak, og hold kontakt med din lokale forhandler for spesifikke krav.

Jeg ønsker deg alt godt. Sammen må vi se framover.

Prof. Sir Ralf Speth

Chief Executive Officer, Jaguar Land Rover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *