Full rulle på Oslo Motorshow

For første gang deltok Norsk Jaguar Klubb med egen stand på motorshowet. Det var mye folk på Norges Varemesse, arrangørene opplyser at 40.157 besøkte showet. Det var til tider store problemer med å finne parkeringsplass.

Styret hadde på forhånd gjort en flott jobb med klubbens stand, der våre roll-ups og gratis utgaver av Jaguaren til de interesserte informerte om både Jaguar og klubben vår. Per Arne Larsens F-Type var blikkfang foran Stephen Bråthens E-type Serie 3 og Per Lie Andersens XK 150 DHC. Disse tre sportsmodellene appellerte stort til publikum. På bildet noen av de aktive på NJK-standen: Stephen Bråthen, Frank og Åse Sagvik, Roger Strøm, Leif Moen, Øyvind Østeig og Ove Hafsås. Fyren til høyre var oppslukt av Jaguaren og enset ikke at vi ville ta bilde …

Nye medlemmer og god stemning

Ved siden av det positive ved å være til stede, fikk vi bra kontakt med mange + en del nye medlemmer. Dette kan du lese mer om i Jaguaren 5–2018, som kommer ut før jul. • Tekst & foto: Åsmund Lindal.

Disse ungdommene fra Bjørkelangen var nysgjerrige på Jaguar og skulle gjerne hatt en F-type hvis lommepengene strakk til!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *