Møt opp på Oslo Motorshow fredag–søndag 26.–28. oktober

I år har Norsk Jaguar Klubb egen stand på motorshowet. Alle medlemmer og andre interesserte er hjertelig velkommen til å besøke klubbens stand E01-04 på Norges Varemesse på Lillestrøm for å se, hilse på, og ikke minst en trivelig prat.

Bildet over er fra fjorårets Motorshow, der Dani Sandvik viste fram sin selvbygde Jaguar Broadspeed, en bil vi skrev om i Jaguaren 1-2018. I år satser klubben på en annen bil eller to på vår klubbstand, men kanskje Dani dukker opp med sin Broadspeed i tillegg? Vi stiller med Roll-ups og annet materiell på standen. Her skal vi synes!

Vi trenger din hjelp på Oslo Motor Show!

Vi legger nå opp en ‘turnus’ for å bemanne standen vår, der vi ønsker å vise oss fram og rekruttere nye medlemmer. Alle som har lyst til å representere klubben ved å stå på stand noen timer i løpet av helga bes melde seg til:

Øyvind Østeig, mobil 989 96 905, oyvind.osteig@lofotkraft.net

På Oslo Motorshow er det masse artig å se + mange gode tilbud på alle slags verktøy og bilpleieprodukter med mere.

2 thoughts on “Møt opp på Oslo Motorshow fredag–søndag 26.–28. oktober”

    1. Hei! Vi blir dessverre ikke å stille ut I-Pace. Klubben ønsker denne gangen å ha som tema sportslige Jaguarer, og vi kommer til å ha 3 forskjellige modeller fra 50- talls XK og opp til dagens F-type. Håper du kommer innom og besøker oss på Oslo Motor Show! Hilsen Norsk Jaguar Klubb

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *