Medlemsmøte onsdag 14. november på Frysja kl 19.00

Til neste år er det 25 år siden det ble arrangert Nordkapprally gjennom Norge. Klubben jobber med forslag om å arrangere ny tur til Nordkapp.

• Sekretær i styret Bjørn Bråthen forteller på møtet om forrige rally, og tar imot innspill fra medlemmene om temaet. Vafler, kaffe og annet drikke fås kjøpt.

• Vår Jaguar-mekk Finn Åge Pettersen er innkalt som ekspert og vil innlede om XK-motorens fantastiske ytelser og historie.

Slik kommer du til Frysja: Kjør til Teknisk Museum og sett bilen på parkeringsplassen. Gå den lille bakken ned ved bommen på venstre hånd der du kommer inn. Der finner du Norsk Veteranvogn Klubbs lokaler. Nystekte vafler, kaffe og annet drikke fås kjøpt.

I tillegg til drømmen om Nordkapp, har vi XK-motoren som tema. Kan det bedre bli?

 

3 thoughts on “Medlemsmøte onsdag 14. november på Frysja kl 19.00”

  1. Ja, Nordkapp er et spennende mål – og veldig utsatt værmessig. Jeg tok turen dit på min Harley etter Nord-Norge treffet i Lofoten i august. Mange flotte veistrekninger opp gjennom Nord-Norge, og Magerøya er et sted det står respekt av (sterk sidevind med uforutsigbare kast da jeg kjørte på to hjul). Det er et digert vandrerhjem med mange rom for overnatting i Honningsvåg. Kan bli en ‘hotspot’ dersom mange reiser sammen og hotellkapasiteten i Honningsvåg er sprengt … dette kan bli eksotisk!
    Hilsen redaktøren

  2. Neste år er det også 27 år siden første turen til Nordkapp ble arr. Da med klubben som medhjelpere. Min datter ble født på dagen rallyet startet fra Holmenkollen.
    TV Norge hadde med filmfolk som sendte hver dag fra rallyet.

    1. Hei Arild! Håper du kommer på møtet 14. november, og deler dine erfaringer fra første turen til Nordkapp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *