Nytt Nordkapp-rally i NJK?

Til neste år er det 25 år siden det ble arrangert Nordkapp-Rally gjennom Norge. 30 medlemmer fikk en kveld med hyggelig mimring om dette temaet på medlemsmøtet på Frysja 14. november. Det ble mange morsomme glimt tilbake i tid, men også spørsmål om mulighetene for å gjenta denne merkesteinen i NJKs historie. Økonomi og organisasjon er nøkkelord i diskusjonen, som neppe er over med dette møtet.

Godt oppmøte og enda bedre stemning på Frysja da sekretær Bjørn Bråthen tok oss med på tur til Nordkapp – i fortida, og kanskje i framtida?

Etter vyene om Nordkapp gikk vi over til et innslag av Fred Ljone og Finn-Åge Pettersen om XK-motoren som er 70 år. Pluss en del tekniske emner om samme motor … les mer i julenummeret av Jaguaren. (Alle foto © Åsmund Lindal).

I tillegg til drømmen om Nordkapp, har vi XK-motoren som tema. Kan det bedre bli?

 

3 thoughts on “Nytt Nordkapp-rally i NJK?”

  1. Ja, Nordkapp er et spennende mål – og veldig utsatt værmessig. Jeg tok turen dit på min Harley etter Nord-Norge treffet i Lofoten i august. Mange flotte veistrekninger opp gjennom Nord-Norge, og Magerøya er et sted det står respekt av (sterk sidevind med uforutsigbare kast da jeg kjørte på to hjul). Det er et digert vandrerhjem med mange rom for overnatting i Honningsvåg. Kan bli en ‘hotspot’ dersom mange reiser sammen og hotellkapasiteten i Honningsvåg er sprengt … dette kan bli eksotisk!
    Hilsen redaktøren

  2. Neste år er det også 27 år siden første turen til Nordkapp ble arr. Da med klubben som medhjelpere. Min datter ble født på dagen rallyet startet fra Holmenkollen.
    TV Norge hadde med filmfolk som sendte hver dag fra rallyet.

    1. Hei Arild! Håper du kommer på møtet 14. november, og deler dine erfaringer fra første turen til Nordkapp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *