NJK-møte onsdag 8. mai kl 19.00

Vi får kunnskapsforsterkning fra Bergen! Førsteamanuensis Lars Magne Nerheim, E-type eier og profilert klubbmedlem i Vestlandets hovedstad, holder foredrag med bildeshow på Frysja. På bildet ser vi ham i aksjon i Bergen med det samme mini-seminaret. Han er teknolog og har tidligere også holdt et interessant foredrag om tennpluggene historie på Frysja. Om olje-tema skriver han:

Dette med smøreoljer ofte et noe subjektivt tema, mange har «svier-tro» på visse merker, så jeg er spent på reaksjoner og diskusjoner. Jeg holder meg som sagt til det generelle (og fysikalske) og påstår ingenting, forklarer bare sammenhenger. Men jeg tillater meg noen generelle anbefalinger til slutt – og gleder meg til spørsmål og kommentarer.

Møtet finner sted i Norsk Veteranvogn Klubbs lokaler på Frysja. Parkering foran Teknisk Museum. Når du svinger inn på parkeringsplassen vil du se en veibok i en bakke som går ned til venstre. Gå ned bakken, lokalene er 100 meter rett fram i mursteinsbygningen.

Ettersom Lars Magne Nerheim skal returnere til Bergen med fly samme kveld, må forestillingen begynne presis – så vær tidlig ute, gjerne en halvtime før. Vafler, brus og kaffe fås kjøpt som vanlig. Vel møtt!

Kontaktpersoner for møtet: Arild Hagen arild.ha@hotmail.com og Vidar Sæle vsaele@online.no

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *