La bildet av din Jaguar bli veggpryd i de tusen hjem!

Det er snart tid for ny kalender, og redaktøren ønsker flere motiver av medlemmenes Jaguarer. Leveringsfrist er 15. november. Men det er fint å være tidligere ute! Når du skal levere, er det noen ting du må huske:

• Høy oppløsning for trykk: Bruk bildefilene direkte fra kamera eller mobil. Ikke forminsk dem eller beskjær dem. Bildet bør være på minst 2 MB (Megabyte).
• Send som vedlegg på e-post: Send max tre bilder om gangen, så de ligger innenfor 10–15 MB samlet.
• Vedlegg på riktig måte: Bruk funksjonen «LEGG VED FIL» merket med binders. Ikke bruk funksjonen «Bilder» der du setter bildet inn i e-posten.
• Bildeinformasjon: Oppgi alle data om bilen din og gjerne hvor bildet er tatt i e-posten. Oppgi hvem som har tatt bildet. Dersom noen er med i bildet (brudepar, sjåfør eller reisefølge) så er det kjekt med navn.
• Send til: asmund@ilios-kom.no

Det drypper nå inn en del bidrag, og dess flere dess bedre! Bruk fantasien. Det er helle ikke for seint å ta bilder nå som det er flotte høstfarger ute, og mange av oss nyter årets siste turer før vinteren! Fine bakgrunner og landskap gjør bildet ditt bedre, så her er det bare å slippe seg løs! Lurer du på noe, så ring meg på tlf 478 73 453. Hilsen redaktøren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *