JagShop – nå på nett!

Takket være dyktige medarbeidere i SirWilliam, har nå klubbens klubbregalia og diverse klubbkonfeksjon for damer og herrer blitt tilgjengelig på nett. Nå kan du bestille dette på SirWilliams nettside – les videre, og du finner lenke på slutten av artikkelen.
Med dette har klubben tatt et stort skritt videre slik at alle kan flagge sin Jaguarentusiasme og klubbtilhørighet med jakker, T-skjorter, caps, klubbmerker, kaffekopper og annet utstyr. Rutiner for betaling og forsendelse er bygget inn i løsningen, noe som er avgjørende for å kunne håndtere et slikt detaljert salg. Dette åpner også opp for et bredere utvalg i framtida. Har du ideer og innspill, ta kontakt med styret.

Innsats: Mette og Sigrid med JagShop under Sommermøtet i Sandefjord 2010.

Samtidig skal vi ikke glemme den innsatsen som gjennom mange år er lagt ned gjennom driften av JagShop på tradisjonelt vis. Mette Knubel og Sigrid Baden-Hanssen har sammen med gemalene Hans og Eyolf valgt ut og skaffet varer, produsert merker, holdt orden på lager og rebestilling – og fraktet alt sammen til klubbens evenementer. Der sto jentene bak disken mens alle andre koste seg med å titte på biler, ta en øl eller «boble over» sammen med venner og kjente. Mens jentene sto på post. De ofret kjøreturen i egen Jaguar til sommermøter og 1. mai mangen en gang – fordi varevogna måtte brukes for å få med alle varene til JagShop! Midt oppi det hele holdt de også orden på økonomien, og bidro gjennom mange år til kjærkomne inntekter for klubben. «JagShop» har alltid vært en av postene på NJK-regnskapet som blir framlagt hvert år for generalforsamlingen. Enkelte år med «negativt» resultat. Det var fordi det var investert i nye varer – og så svingte det opp til inntekt i det lange løpet. Klubben har all grunn til å takke Mette, Sigrid, Hans og Eyolf for denne strålende og minneverdige aktiviteten.

Nå er de gamle salgsbrosjyrene byttet ut med et dynamisk nettbasert salgsopplegg. Vi gleder oss til å bruke JagShop’en og følge med på den videre utviklingen!
BESTILL FRA JAGSHOP – HER!

• Tekst / foto: Åsmund Lindal.

Tidligere brosjyre for JagShop. Aktivistene stilte opp som modeller også! Men den tid er nå forbi, en nettbutikk er selvfølgelig mye bedre og mer fleksibel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *