Høsten 2020 Program Norsk Jaguar Klubb avd Rogaland

Søndag 6. september: Sjarmerende Skudeneshavn

Søndag 6. september møtes vi ved Randaberg kirke kl 12.00. Derfra går turen til Karmøy, hvor vi forhåpentligvis møter noen biler fra Haugesund. I Skudeneshavn blir det en guidet tur i veteranbåt ved selveste Sildakongen Arvid Mørch. Dette koster 200,-. Deretter blir det lunsj og spasering i historiske Skudeneshavn, og retur hjem i fri dressur.  På grunn av båt og korona-regler så må vi ha påmelding med navn på alle deltakerne. Dette sendes til tursjefen vår Helge Haugen, helge.haugen@haugnett.no.  Ved dårlig værmelding kan turen bli avlyst; alle påmeldte vil da få beskjed om dette.

Lørdag 10. oktober: Grand Tour de Flekkefjord

«Grand Tour» fordi det legges opp til overnatting på Grand Hotell for de som ønsker det.  Lørdag 10. oktober er det oppmøte på parkeringsplassen bak Maxi i Sandnes kl 11. Derfra går turen – ikke nødvendigvis strakeste vei – til Flekkefjord hvor vi skal spise lunsj forhåpentligvis med Jaguarinteresserte bilvenner fra Kristiansand og omegn. Det legges opp til noe så britisk som pub-besøk med historiefortelling, ølsmaking og omvisning i mikrobryggeriet til Central Bybryggeri – her serveres det også en enkel lunsj. Oppmøte her er kl 15.00 for de som ankommer fra sør- og østlandet.  På kvelden blir det felles middag på Grand Hotell. De som ønsker å overnatte booker selv overnatting og middag med hotellet. Det er naturligvis mulig for den enkelte å dra hjem etter lunsj eller etter middag dersom man ikke ønsker å overnatte.  På grunn av gjeldende smittesituasjon så må vi ha påmelding til lunsj til Helge Haugen, helge.haugen@haugnett.no, mens middag og overnatting bestilles som sagt direkte til hotellet.

Andre planlagte aktiviteter

Ettermiddagsbesøk og omvisning hos Klepp Bilteknikk.

Åpning og omvisning hos Jaguar-forhandleren Bilpaviljongen på Sola.

Dato og program for disse kommer i egen e-post.  Dersom du kjenner noen som er interessert i Jaguar og ønsker å motta informasjon fra oss, send en e-post til undertegnede så tar jeg med vedkommende på denne utsendelsen. Dersom du leser dette andre steder og ønsker å motta det på e-post, sjekk reklame- eller søppelpost og om du ikke finner den der, send meg en e-post.  Fortsatt god helg og sommer!

Vennlig hilsen Trond Furenes
Regionkontakt NJK Rogaland 
Tlf 479 25 222 / trond@furenes.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *