Fin dag med NJK-stand på Ekebergmarkedet

Også i år stilte vi opp  på Norsk Veteranvognklubbs store delemarked på Ekeberg 4.– 5. mai.  Vi hadde stand der i seks timer med godt besøk av medlemmer og «vanlige» folk som viste stor interesse – spesielt for Vidar Sæles E-type serie 1. Arild Hagens XJ8 308 sto også utstilt på standen.  I tillegg var standen vår pyntet med klubbens beachflagg og rollups. E- Type er alltid et trekkplaster, bilen som Enzo Ferrari utropte til «verdens flotteste bil» har fortsatt draget på alle med sans for classic cars.  Vi fikk mange hyggelige samtaler gjennom dagen med strålende sol og hyggelige mennesker.   Standen ble representert av Vidar Sæle, Arild Hagen og klubbens leder Øyvind Østeig som kom fraktende med klubbens standstelt. Takk  også til Freddy Roaas som tok jobben med å frakte teltet tilbake til lageret.  • Tekst: Arild Hagen • Foto fra årets stand: Terje Stendal.

Mark 2, Jaguar XE og Mark IV – litt av et utvalg på fjorårets stand. (Foto: Baard Ingvaldsen).

Folkeliv de Luxe

På Ekeberg er det hvert år mye folkeliv og morsomme ting å se på. Kanskje finner du enda noe snurrepiperi som du har lyst til å proppe inn i garasjen? Innimellom alt «junket» finnes det fortsatt gull å hente. Her lønner det seg å være grytidlig ute, både for å finne godsaker pluss å få parkert nærmest mulig. Her er noen bilder (foto © Åsmund Lindal) fra 2023, som en liten inspirasjon til alle de som ikke fikk tid i år. Så ses vi heller til neste år – for det er på tilstelninger som Ekeberg at vi som Jaguarklubb kommer i kontakt med folk som kan bli nye medlemmer.

Engelsk bil! Denne Morris’en lyste godt opp med sin originale lakkfarge.
Lykter og dekaler i ganske bredt utvalg. Her kan du plutselig gjøre et kupp.
Men Bobla var ikke død! Ihvertfall ikke på Ekeberg …
Amerikanske «flytebrygger» av ymse fabrikater. Både bilene og de som kjører dem er med på å skape en heidundrende stemning.
Indian Big Chief foran og en Scout i bakgrunnen. Her blir du ført tilbake til MC-legendenes heftigste tidsalder.
Regionkontaktene stiller opp år etter år. Her på NJKs stand i fjor: Arild Hagen, Vidar Sæle – sammen med Bjørn Teigen og Bengt Borgen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *