Fullt hus hos Sandberg Auto + siste nytt om møtene framover

Region Stor-Oslo holdt Medlemsmøte og klubbkveld hos Sandberg Auto onsdag 13. februar. Ca 40 møtte opp og vi hadde en trivelig kveld. Jørgen kunne fortelle om endringer i rutinene rundt EU-kontroll. Mens dette tidligere var basert på bilens nummer, er det nå tida for siste kontroll som blir gjentatt året etter. For de som har sommerkjørte biler, er det derfor smart å ta neste EU-kontroll på en tid det passer i som-merhalvåret. Denne blir da lagt inn i de administrative systemene, slik at neste kontroll kommer i en del av året som passer greit. Utsettelse av EU-kontroll vil ikke bli innvilget, så skal du beholde skiltene blir det nå enda viktigere å følge med i timen. Som alltid hadde vi det trivelig langs langbordet der Jørgen hadde øst ut massevis av Non-Stop sjokolade på hvit duk. En garanti for at biler som har vært på service hos Jørgen aldri stopper? • Åsmund Lindal txt/foto.

Aktiviteter vinteren og våren 2019

Avdeling Stor-Oslo arrangerer faste medlemsmøter på Frysja hver annen onsdag i måneden året igjennom, med unntak av feriemåneden juli. Bli kjent med dine klubbkamerater i en hyggelig atmosfære!

Møtene begynner kl. 19.00. Det er ikke alltid vi har klargjort tema lang tid på forhånd, men vi følger opp så godt det lar seg gjøre her på vår nettside. Møtene holdes som regel i Norsk Veteranvogn Klubbs lokaler ved Teknisk Museum i Oslo. Det er servering av vafler, kaffe og annet drikke. Det er greit å parkere oppe foran Teknisk Museum på kveldstid. Gå ned bakken (gjennom bommen) ned til venstre ved innkjøringen, der finner du NVKs lokaler. Du finner veien HER.

Av og til legger vi klubbmøtene til verksteder, leverandører eller andre interessante steder. Dette bli annonsert særskilt.

Til nå har vi lagt opp denne planen for første halvår 2019:

 

Tomma (til høyre) med sin assistent har akkurat fått noen edle deler til en Jaguar XJ6 Serie 1 til blåsing.

• Onsdag 10. april: Bedriftsbesøk (bildet) hos Kjemisk Marine Teknikk, Nessetveien 55, 1407 Vinterbro. «Gutta som blåser alt». Stedet for deg som driver med restaurering av bil. Det ryktes at Tomma som driver bedriften har en veldig bra pølsevarmer, og det er snakk om å demonstrere ulike blåseteknikker og oppfølging i form av primer. Bedriften holder til der hvor Viking pleide ha sin stasjon for veihjelp, like før du kommer til Kiosken på Nesset hvis du kjører fra Oslo.

Vårens vakreste eventyr på Holmen Fjordhotell som vanlig.

• Onsdag 1. mai kl. 11.00 – 16.00: Vårmønstring på Holmen Fjordhotell.

Årets arrangement følger faste spor. ÅPNING kl 11.00, avslutning kl 16.00 Det lønner seg å være ute i god tid for å parkere din nypolerte Jaguar. Program utdeles i innkjøringen. Her får du oppleve det store mangfoldet av Jaguarer og Daimlere. Mer informasjon finner du på klubbens nettside i tida før arrangementet. Hils på kjente – og gjør dine funn i JagShop. Mat og drikke fås kjøpt – vel møtt!

Vi trenger folk til å være med på klubbstand på Ekeberg.

• Lørdag 4. mai: Ekebergmarkedet.

Veteranbil- og MC-markedet som samler det meste på ett sted. Her er det mulig å gjøre interessante funn. Dessuten stiller NJK med egen stand, som vanlig under ledelse av Rolf Johansen og Drøbakgjengen. På standen er det fint med litt avløsning, så vi oppfordrer alle NJK-medlemmer om å møte opp. Bildet er fra klubbens stand i 2013 – så dette begynner å bli en solid stradisjon. • Parkering på Ekebergsletta koster kr 100,– pr. bil. • Det lønner seg å være tidlig ute, markedet åpner allerede kl 07.00 –  da er pølsene varme i bodene! • Ta kontakt med Rolf på tlf 41 25 41 12

• Onsdag 8. mai kl. 19.00: Medlemsmøte på Frysja. Tema annonseres på nett.

Kontaktpersoner for klubbmøtene i Oslo: Vidar Sæle, tlf 63 97 06 62 / vsaele@online.no og Arild Hagen, tlf 454 12 356 / Arlid.ha@hotmail.com

Fra Sommermøtet i Ålesund for ti år siden. I år skal vi hit igjen!

• 7. – 10. juni: Sommermøte Ålesund. Omtale og påmelding øverst på sida.

Stilig både ute og inne – velkommen til grillkveld!

19. juni: Grillkveld på hytta til Ove og Sissel Hafsås.

Her kommer en kort orientering om hvordan du kommer frem til Ankersætra: For alle som kommer på E6 sving av og kjør mot Sjusjøen. Dette kan du gjøre enten fra Moelven eller Rudshøgda. Når du kommer til Sjusjøen sentrum forsetter du 1km rett frem. Du kommer da frem til Storås bommen. Her må du bruke bankkort for å komme gjennom. (kr 65). Etter Storåsbommen kjører du 700 meter rett frem.

Der står det skilt på venstre side merk med Nordre Storås veg. Sving til venstre og opp en bratt bakke. (Der vil bli merket med Jaguartreff). Forsett 750 meter rett frem. Ankersætra ligger da på venstre side av vegen. Vi kommer til å sette opp skilt om at det er Jaguar treff ved Ankersætra.

Ta gjerne kontakt og si fra at dere kommer! Hilsen Ove Hafsås, tlf 90 84 85 51

 

Klubbkvelder hos Sandberg Auto:

• Verksmester Jørgen Sandberg gir faglig bistand til mindre reparasjoner etc. • Datoene blir kunngjort på nettsida. • Alle klubbkvelder starter kl 18.00. • Påmelding til Ragnar Salte på tlf 415 42 060 / ragnar.salte@gmail.com

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *