Fullt hus hos Sandberg Auto + siste nytt om møtene framover

Region Stor-Oslo holdt Medlemsmøte og klubbkveld hos Sandberg Auto onsdag 13. februar. Ca 40 møtte opp og vi hadde en trivelig kveld. Jørgen kunne fortelle om endringer i rutinene rundt EU-kontroll. Mens dette tidligere var basert på bilens nummer, er det nå tida for siste kontroll som blir gjentatt året etter. For de som har sommerkjørte biler, er det derfor smart å ta neste EU-kontroll på en tid det passer i som-merhalvåret. Denne blir da lagt inn i de administrative systemene, slik at neste kontroll kommer i en del av året som passer greit. Utsettelse av EU-kontroll vil ikke bli innvilget, så skal du beholde skiltene blir det nå enda viktigere å følge med i timen. Som alltid hadde vi det trivelig langs langbordet der Jørgen hadde øst ut massevis av Non-Stop sjokolade på hvit duk. En garanti for at biler som har vært på service hos Jørgen aldri stopper? • Åsmund Lindal txt/foto.

Aktiviteter vinteren og våren 2019

Avdeling Stor-Oslo arrangerer faste medlemsmøter på Frysja hver annen onsdag i måneden året igjennom, med unntak av feriemåneden juli. Bli kjent med dine klubbkamerater i en hyggelig atmosfære!

Møtene begynner kl. 19.00. Det er ikke alltid vi har klargjort tema lang tid på forhånd, men vi følger opp så godt det lar seg gjøre her på vår nettside. Møtene holdes som regel i Norsk Veteranvogn Klubbs lokaler ved Teknisk Museum i Oslo. Det er servering av vafler, kaffe og annet drikke. Det er greit å parkere oppe foran Teknisk Museum på kveldstid. Gå ned bakken (gjennom bommen) ned til venstre ved innkjøringen, der finner du NVKs lokaler. Du finner veien HER.

Av og til legger vi klubbmøtene til verksteder, leverandører eller andre interessante steder. Dette bli annonsert særskilt.

Kontaktpersoner for klubbmøtene i Oslo: Vidar Sæle, tlf 63 97 06 62 / vsaele@online.no og Arild Hagen, tlf 454 12 356 / Arlid.ha@hotmail.com

Til nå har vi lagt opp denne planen for resten av 2019:

 

Stilig både ute og inne – velkommen til grillkveld!

19. juni: Grillkveld på hytta til Ove og Sissel Hafsås.

Her kommer en kort orientering om hvordan du kommer frem til Ankersætra: For alle som kommer på E6 sving av og kjør mot Sjusjøen. Dette kan du gjøre enten fra Moelven eller Rudshøgda. Når du kommer til Sjusjøen sentrum forsetter du 1km rett frem. Du kommer da frem til Storås bommen. Her må du bruke bankkort for å komme gjennom. (kr 65). Etter Storåsbommen kjører du 700 meter rett frem.

Der står det skilt på venstre side merk med Nordre Storås veg. Sving til venstre og opp en bratt bakke. (Der vil bli merket med Jaguartreff). Forsett 750 meter rett frem. Ankersætra ligger da på venstre side av vegen. Vi kommer til å sette opp skilt om at det er Jaguar treff ved Ankersætra.

Ta gjerne kontakt og si fra at dere kommer! Hilsen Ove Hafsås, tlf 90 84 85 51

7. august: Medlemsmøte

Det blir enten medlemsmøte på Frysja, eller vi legger opp til en klubbkveld med bedriftsbesøk.

23 – 25. august: Nord-Norge Treff i Sandnessjøen

Vi inviterer til årets Nord-Norge treff i Sandnessjøen på vakre Helgeland 23.- 25. august. Det blir topp stemning og spennende aktiviteter i flott natur gjennom hele helga. • Fredag møtes vi til innkvartering på Scandic Syv Søstre i Sandnessjøen. De som ønsker kan spise middag, og vi legger opp til trivelig samvær på hotellet utover kvelden. • Lørdag samles vi etter frokost for kolonnekjøring til Alstahaug kirke, og Petter Dass-museet. Her får vi omvisning i middelalderkirke, og innblikk i historien om Petter Dass. Vi får på denne turen også høre om Rigel-katastrofen sør for Sandnessjøen, den største enkelttragedien i Norge under andre verdenskrig.

Etter lunsj lørdag har vi tilbud om to spennende alternativer;

Alt. 1.   Øyhopping med Jaguar, Sandnessjøen – Dønna – Herøy – Sandnessjøen, to ferjer

Alt. 2    RIB-tur i vårt utrolig vakre øyrike med utgangspunkt Sandnessjøen

Lørdag kveld blir det festmiddag på hotellet og godt lag ut over kvelden.

Søndag kan vi anbefalte turer og aktiviteter for de som ønsker;

• Lovund/Træna • Dønnes gård, Dønnesfjellet med flott utsikt over øyriket i flere kommuner. • Bygdesamlingen og kirka på Herøy. • Vega • Torghatten • Syv søstre

Nærmere informasjon om treffet, priser og påmelding, finner dere på klubbens nettsider i perioden 1. juni til 1. august. Ta kontakt hvis dere lurer på noe i forbindelse med treffet. Vi sees i Sandnessjøen!

Vennlig hilsen Trine og Erlend Peder Valberg

erlend.peder.valberg@gmail.com

31. august: Grillparty hos Vidar Sæle.
Fast tradisjon på Jessheim – følg med på nett.

4. september: Medlemsmøte
Det blir enten medlemsmøte på Frysja, eller vi legger opp til en klubbkveld med bedriftsbesøk. Mer info i sommerutgaven av Jaguaren og på nett.

12 – 15. september: Klubbtur til Riga Motor Museum
Kontaktperson: Øyvind Ursin Kavåg, tlf 92 03 30 21 / nsmrett@online.no. Det jobbes med arrangementet. Mer info i neste Jagauren + på nett.

 

Klubbkvelder hos Sandberg Auto:

• Verksmester Jørgen Sandberg gir faglig bistand til mindre reparasjoner etc. • Datoene blir kunngjort på nettsida. • Alle klubbkvelder starter kl 18.00. • Påmelding til Ragnar Salte på tlf 415 42 060 / ragnar.salte@gmail.com

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *