2016: Jaguarstaden Drøbak

Plassen utenfor pølsekiosken på Molo B i småbåthavna i Drøbak er fast møtested på lørdager når været er godt i sommerhalvåret. I dårlig vær møtes vi på Peppes Pizza på torget.

Drøbak er en koselig liten ‘sørlandsidyll’ i Indre Oslofjord, bare 40 minutter kjøring fra Oslo. Enda vakrere ble byen da ‘Avdeling Follo’ av Norsk Jaguar Klubb pyntet opp Molo B i småbåthavna med en perlerad av skinnende Jaguarer lørdag 13. august i år. Nå har vi ofte hatt bilder herfra i Jaguaren, men redaktøren synes dette er et godt eksempel på hvordan vi alle kan ha et trivelig samvær i klubben uten at det koster all verdens plan-legging og arrangering. Som kjent møtes denne aktive avdelingen omtrent hver lørdag formiddag året rundt, og alle i NJK er velkomne. Kontakt Hans Knubel på tlf 916 30 313, så vet du hvor gjengen møtes til enhver tid. At Drøbak også er den byen som sannsynligvis har flest Jaguarer pr. innbygger i Norge, er jo heller ikke noe å skamme seg over! • Foto: Nils-Jørgen Kjærnet • Tekst: Åsmund Lindal.

Nils-Jørgen KJærnets øyensten: En Daimler Double Six som han har ligget på lur etter i årevis – til prisen ble den rette.
Syv Jaguarer på rekke og rad gjør idylliske Drøbak enda penere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *