Trippel-jubileum på Jaguar Festival i Bicester, England, 4. juli

I år står det i kø med jubileer for Jaguar: E-Type og Mark X 60 år, og X-Type 20 år. Dette er noe våre venner i Jaguar Enthusistas’ Club vet å markere. Søndag 4. juli arrangeres Europas garantert største Jaguar-treff i stilsikre engelske omgivelser på Bicester Heritage. Med bakgrunn i hvordan det var å delta på Jaguar Festival på Blenheim Castle i 2019, er det all grunn til å si: Ta turen! Men husk at her må det planlegges godt på forhånd – ikke minst må man være påmeldt hvis bilen skal inn på showet som utstilt eksemplar.

Her gjengir vi annonser fra Jaguar Enthusiast. Videre finner du mer informasjon om arrangementet og påmelding på den engelske klubbens hjemmeside HER!

Med referanse til at England nå har tatt fram boksåpner’n for å få i gang nasjonen etter covid-nedstengningen, kan det vel hende at årets festival blir en unik opplevelse. Bicester ligger et stykke nord for Oxford, i midten av The Midlands, og er et greit sted å kjøre til.

Jaguar Festival på Blenheim Castle: Mer enn 1000 samlerbiler, det blir sikkert like smekkfullt av godterier på Bicester.

Redaktøren har ikke tid til å reise i år, men skulle mer enn gjerne vært der. Det er overveldende når JEC slår på stortromme og mye over 1000 Jaguarer samles, gjerne med en herregård som kulisse. Denne gangen er det den historiske RAF-flyplassen Bicestr fra 2. verdenskrig som er treffplass. Ikke småtteri – les mer om dette levende minnesmerket HER!

Dersom du reiser, ta gjerne kontakt – for det ville vært fint å få reportasje fra denne begivenheten i Jaguaren!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *