Sandberg Auto AS opphører

Jørgen Sandberg (bildet) melder at hans firma Sandberg Auto AS er er besluttet nedlagt. Dette skjedde formelt på fredag 16. april, og derfor kan vi først nå gå ut med dette til NJKs medlemmer. Mange får derved sine avtaler og planer om service og reparasjoner kansellert. Jørgen sier han er svært lei seg for situasjonen, som har utviklet seg negativt den senere tiden. Covid og ordresvikt i kombinasjon med flytting til nye og større lokaler ble for mye på en gang. Jørgen har selv valgt å avvikle driften som AS fordi han ikke så annen utvei.

Jørgen forteller at han jobber med å finne en løsning for å komme på beina igjen, men da i en annerledes og mindre verkstedsløsning. Det er for tidlig å si noe om hva det kan bli, men forhåpentligvis vil det bli funnet egnede lokaler i Bærumsområdet. Dette vil nødvendigvis ta tid, og dersom noen av NJKs medlemmer vet om muligheter eller kan hjelpe til på dette området – ta kontakt med Jørgen på mobil / sms: 997 97 425

Det nummeret kan også brukes for å konsultere Jørgen dersom du har problemer med din Jaguar. Jørgen har altså ikke verkstedstilbud nå, men kan stille opp med råd.

Som klubb kan ikke NJK involvere seg i forretningsdrift, men vi er tjent med at det verkstedstilbudet Sandberg Auto representerte kan fortsette på en ny og tilpasset måte. Etter at det nå har versert rykter om Sandberg Auto siden rett før påske, håper vi denne informasjonen bidrar til å forklare det som har hendt.

Åsmund Lindal / redaktør NJK.

TRIST: Sandberg Auto AS hadde flyttet til nye og større lokaler, men måtte gi opp innen driften var kommet ordentlig i gang på det nye stedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *