1962 Jaguar Mk2 – 3,4l – 210 hk, electric overdrive, servostyring

Denne bilen er et smykke sier de som ser den. Den ble første gang registrert i Bergen, på reg.nr. O 604. Jeg kjøpte den i Ålesund april 2014, av et medlem i Jaguarklubben. Han overtok den fra Lundanes Bil, Jaguareksperten i området. Den var da totalrestaurert, karosseri, motor, interiør, alt ble plukket fra hverandre. Satt samvittighetsfullt sammen og lakkert med mange lag, på det tykkeste 1000 my. Reparert og oppgradert, med bl.a. servostyring og tannstangsstyring. Profesjonelt arbeid, garantert rustfri og tectylbehandlet.

I min eiertid hatt mange opphold hos Jørgen Sandberg, Jaguar Service på Rud i Bærum. Den har blitt totalt gjennomgått, mange utskiftninger og reparasjoner. Som perfeksjonist krever jeg at en slik bil skal være i topp bruksstand. Det har selvfølgelig kostet meget, av penger og tid og omsorg. Jeg så Mk2 første gang i Stavanger i 1960, og bestemte meg, en sånn bil skulle jeg en gang ha. Ja, det gikk 54 år innen drømmen ble innfridd.

Det finnes selvfølgelig dokumentasjon på alt fakturert arbeid Dessuten har lakken blitt forbedret på enkelte steder, ved et lakkeringsverksted. Interiøret renset og reparert av en møbelsnekker. Kjell Hall på Rud har tectylbehandlet den 2 ganger, det foreligger bekreftelse fra ham at bilen er fri fra rust. Jørgen Sandberg uttaler seg gjerne om denne bilen, ifølge ham er den noe av det beste han vet om, når det gjelder Jaguar Mk2.

Den er på side 50 i «Jaguaren», nr 4-2018.  Det er med tungt hjerte jeg selger den, grunnet boligkjøp. Jeg ønsker meg en kjøper som vil ta vare på den, den fortjener det. Det skulle være et tap om den forsvinner til utlandet. Full historikk foreligger.

Ta kontakt for pris.

Vennlig hilsen, Jacob Odland

jacobkoldodland@outlook.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *