Jaguaren + vervebrosjyre ute nå

Hei alle medlemmer og mottakere av Jaguaren! Bladet gikk i trykken 7. mai, og etter mye fridager innen trykk, pakking og post landet endelig bladet i redaktørens postkasse i dag, 27. mai. Ting tar tid! Den som venter på noe godt tåler vel å vente litt, får vi håpe. MEN: Som skrevet i bladet, skulle det følge 3 stk. vervebrosjyrer til alle medlemmene. Disse er det meninga at du skal oppbevare i Jagueren(e)s hanskerom, for utdeling til hyggelig folk med eller uten Jaguar som du treffer på din vei. Men skriftlige ordrer er ikke lette å lese bestandig, så distributøren blingset litt på antallet og la den EN eneste brosjyre sammen med hvert blad.

Vi får da vente med de neste to brosjyrene til neste blad kommer ut i annen halvdel av juli. Trenger du vervebrosjyrer til arrangement, møter eller lignende, kan du bestille fra klubbens materialforvalter HER!

Dødlinje for neste utgave av Jaguaren er 15. juni. Det er ikke lenge til … og redaktøren kan godt tøye strikken fram til 1. juli hvis du har noe pangstoff å komme med. Bare ta kontakt, så går det greit. Vårt klubbmagasin blir mye bedre hvis også du er med på å skape innholdet!

Hilsen redaktøren / asmund@ilios-kom.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *