Flytter ved årsskiftet

Mange har kanskje lagt merke til at det store skiltet på den utvendige fasaden hos Sandberg Auto er tatt ned. Fortvil ikke! Det er bare et ledd i den store forandringen som nå skjer hos vårt all-round Jaguarverksted her i Osloregionen. «Ved årsskiftet flytter vi til nye lokaler i Folkvangveien 20 like i nærheten» sier Birgitte Sandberg, som holder orden på verksmester Jørgen + medarbeiderne på verkstedet og deleservicen. Som vi ser av bildet (Trond Selte, Birgitte og Jørgen og Birgitte Sandberg), holder de fortsatt til i de godt innkjørte lokalene i Løxaveien, der vi har vært innom med X-Typen vår til service.

«Vi er ikke helt sikre på hvilken dato vi er helt ute her og helt inne der, vi ser på det som en flytende overgang» forteller Jørgen. «Vi får større verksted enn nå og håper å få en bedre flyt i virksomheten med bedre plass. For øvrig er det business as usual.»

Vi kommer tilbake med mer informasjon når flyttinga er gjennomført. Inntil videre mekkes og fikses det i Løxaveien. Kontaktinfo: Tlf 67 17 22 00 • service@sandbergauto.no • https://nb-no.facebook.com/sandbergauto/

Vi har hatt mange fine klubbkvelder hos Sandberg Auto. Når viruspandemien er slått tilbake og Jørgen får flyttet inn i nye og større lokaler, håper vi på nye møter og enda flere frammøtte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *