Etterlysning: Bilder Kalender 2021

Hei folkens: Har ikke Jaguarene vært ute av garasjen i sommer? Som skrevet i Jaguaren, er alle medlemmer av NJK oppfordret til å sende inn gode bilder av sine Jaguarer til bruk i kalenderen. Dødlinje for innsending av bilder er 15. november. Til nå har det kommet få bidrag, så nå har du sjansen! Det vi trenger, er bra bilder med høy oppløsning (1 GB eller helst mer) og en tekst om din bil: Årsmodell, typebetegnelse, lakkfarge og annet du vil si noe om. Selvsagt også navnet på eier og fotograf. Husk å opplyse om din adresse og telefonnummer, så vi får riktig mottaker av 3 blader ekstra som «honorar» (les: gave til venner og interesserte). Jeg ønsker filene rett fra kamera eller mobil i maksimal størrelse. Bildebehandlingen tar jeg meg av, så det gjør ikke noe om bildene dine for eksempel er litt for mørke.

Når du sender inn ditt bidrag, kan du sende bilder som vedlegg på e-post. Ikke send på mobil! Hvis du har flere bilder, send bare opp til 10 MB om gangen. Send flere puljer om du trenger det. Enda lettere er det om du bruker filoverføringstjenesten www.wetransfer.com – den er gratis og veldig enkel å bruke.

De fleste av oss har vel tatt et lite stopp når vi har vært ute på tur, og tatt et bilde av bilen + en ok bakgrunn. Noe slikt som bildet nedenfor, kanskje? Jeg var på tur til Trondheim nylig, og var glad for at jeg hadde satt på splitter nye vinterdekk. Særlig i en kalender er det fint med litt ulike årstider på bildene, som her på Dovre.

Lurer du på noe, kontakt meg på asmund@ilios-kom.no eller Tlf 478 73 453.
Hilsen Åsmund Lindal, redaktør.

1992 Jaguar XJ40 3.2 «ombygget» til Daimler-look. Fotografert på Dovrefjell i oktober. Eier og fotograf: Gjett hvem.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *