Klubbmøter 2016

Vi har holdt tre vellykkede klubbmøter i Oslo i vår. De er alle omtalt noe bredere i Jaguaren. Klubben oppfordrer alle medlemmer i Østlandsområdet til å stille på disse møtene, som både er lærerike og hyggelige. Ta gjerne med en kompis som kanskje er et aktuelt kommende medlem!

forgassermøte-2016“SU-forgassernes intrikate justeringer”. Dette var tema 13. januar, da vi hadde Per Teien som innleder på medlemsmøtet på Frysja. Han er godt kjent i Vestfoldmiljøet for sitt håndlag med justering av XK-motorer. 22 medlemmer møtte fram.

 

antirust-lanolin-2016Lanolin antirustbehandling. Den populær frasen «sauer er ålreite dyr» gjelder nå også på bilfronten. På medlemsmøtet på Frysja 10. februar fikk vi en aha-opplevelse da Matti Funderud tok oss med inn i lanolinoljens fete verden. På bildet har NRK-TV foreviget ham i full aktivitet under en bil med det nye laonilinbaserte antirustmiddlet fra Fluid Film i USA. 15 medlemmer møtte – her burde vi vært mange flere!

sandberg-2016Verkstedbesøk: Onsdag 9. mars møttes vi hos Jørgen Sandberg i Sandvika. Noenogførti medlemmer fant veien til langbordet i verkstedhallen og mye trivelig Jaguarsnakk i genuine verkstedsomgivelser.


Redaksjonen
Lenker

Copyright © Norsk Jaguarklubb 2013